Spoed

Spoed tijdens openingstijden
Bij acute pijn of andere spoedgevallen, belt u tussen 08.30u en 12.00u het nummer 0591-647330 of 0591-618755. ’s Middags zijn wij bereikbaar via ons spoednummer. Deze krijgt u te horen als u ons reguliere nummer belt.

Spoed buiten openingstijden
De praktijk neemt deel aan de spoeddienstregeling van de Tandartsenkring Emmen. Bij acute pijn of andere spoedgevallen buiten openingstijden kunt u bellen met nummer 0900-1515 (centrale dokters- en tandartsenspoeddienst). Deze verbindt u indien noodzakelijk door met een dienstdoende tandarts in de regio Emmen e.o.

Houd pen en papier bij de hand voor het noteren van gegevens. Houdt u er rekening mee dat een behandeling tijdens de spoeddienst contant betaald moet worden. Ook wordt er in de avond en in het weekend een toeslag gerekend.
De kosten van behandeling zijn afhankelijk van de behandeling en variëren tussen de 50 euro en 200 euro.

Spoedeisend?
Vraagt u zich af of er sprake is van spoed? Uw eigen tandarts of de dienstdoende tandarts kunnen dit met u bespreken. Ook kunt op de  spoedhulpwebsite  van de Tandartsenkring Emmen e.o. meer informatie hierover inwinnen.

Ook in de informatie over mondgezondheid en op www.allesoverhetgebit.nl staan enkele voorbeelden en tips bij acute pijn en andere vervelende situaties aan uw tanden of mond.